Autor: 021.rs

Novi Sad
10.02.2020.
07:43 > 07:57
Sedam osoba povređeno je u dve saobraćajne nezgode koje su se u poslednja 24 sata dogodile u Novom Sadu.
  • Mark

    19.02.2020 11:41
    pravila
    Čemu služi unutrašnja traka? Sudeći po komentarima mnogi su zagovornici da je ona nepotrebna, da je svet u krizi i da su projektanti uzalud trošili novac poreznih obveznika. U kojoj auto školi se to uči? Da li iz tog razloga kandidati ne ulaze u unutrašnju traku kružnog toka koja verovatno po "ubeđenju" instruktora, predavača, svih ispitivača i ne postoji ili im je dekretom zabranjena? Da li tako zaista u svetu ili mi živimo mimo njega, nažalost... Dok je ovakvih komentara i "stručnjaka" biće ovakvih i sličnih saobraćajnih nezgoda. Opet nažalost...
  • Branimir

    12.02.2020 20:49
    IZBOR ULAZNE TRAKE
    Spoljna (desna) saobraćajna traka služi za ulazak u kružni tok onih vozila koja napuštaju kružni tok odmah na prvom isključenju. Svi ostali uključuju se spoljašnjom (levom) trakom i isključuju se istom trakom. Na taj način svi se slobodno i bezbedno isključuju, jer niko nikom, prilikom isključenja iz kružnog toka, ne preseca put.
  • Ljubce

    12.02.2020 20:09
    Kruzni tok
    Nigde u svetu se neizlazi iz unutrasnje trake,to bi trebao svako da zna ko je polagao vozacki ispit,ko neveruje nek ide u autoskolu pa neka pita.
  • Rea

    12.02.2020 20:06
    Ovo su sve dezinformacije . Prvo sudarili su se manji kamion i auto i ne u kružnom toku negu jedan se spuštao s mosta a jedan je išao ka mostu,prošla sam neposredno posle sudara.Tako je loše urađeno, nepregledno i pod lošim nagibom trake s mosta i na most da me čudi da je ovo prvi sudar. Važno da su uradili kružni tok koji nema svrhu ali deluje impozantno što je postalo u ovom gradu važnije od svega drugog. U Petrovaradinu u 90% slučajeva sudara ili samobraćajne nezgode učestvuju kamioni ali to se zataškava.
  • stevica

    11.02.2020 11:44
    (k)ruzni tok
    I dalje imamo previse ljudi koji voze spoljnom trakom kruznog toka i kada se isklucuju na cetvrtom izlazu, kao kad bi pravili polukruzno skretanje. Time blokiraju sve one u unutrasnjoj traci da izadju iz kruznog i tu dolazi do najvise problema.
  • EvoOvako

    10.02.2020 11:44
    KružniTok
    U N. Sadu je najveća nepoznanica.
    Bolje se zna tema atomske fizike, nego li tema Kružni tok. Jedino što se u NS-u o kružnim tokovima zna jeste da se na Telepu kružni tok zove Hungaro ring.
    Oporavite se što pre.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna